Čeda Jovanović o oporavku od upale pluća: „Ujutru popijem kašiku petroleja“

Čedomir Jovanović šokirao je pričom o tome kako se, na neobičan način, oporavlja od trostruke upale pluća izazvane koronavirusom.

Foto: Vesna Lalić

Jovanović tvrdi da je spas našao u čudnom tretmanu koji je otkrio u jednom selu kod Bajine Bašte.

Najčudnije je što ovaj princip podrazumeva i ispijanje petroleja.

„Svako jutro popijem malu kašiku petroleja, sa uljem od ekstrakta zelenog oraha. Taj petrolej penetrira duboko u tkiva, u organe, dok je ulje od oraha jak antioksidans. Ja čistim tako svoju jetru. Posle toga ide tintura za želudac, pa imela, pa ide jetra – žuč tintura, pa ide biotik, pa ide cirkulacija, sve to po kap za kilogram težine, pa „nervi jedan“ i „nervi dva“ za opuštanje i regeneraciju, to uzimam u tandemu i osećam se mnogo bolje. Nisam još završio program, ali sam izbacio otrove iz svog tela“, ispričao je Jovanović za „TV5 Užice“.

On je objasnio kroz šta je sve prošao oporavljajući se od teške bolesti. Na ideju je došao nakon što mu je u Kotoru pozlilo na ulici, kada je izgubio vid i dobio visok pritisak.

„Devet meseci sam bio na kortikosteroidima. To je kod mene postalo autoimuno. Kad se skinem sa lekova, to organizam doživljava kao da mi se korona vrati. Agonija! Pomislio sam: Zar ja treba da budem sahranjeni mrtvac, umesto da budem oslonac svojoj porodici? Da budem kamen za vratom deci i Jeleni? Da ne mogu da skijam, da vozim, da ronim“, rekao je Čeda Jovanović.

 

 

Izvor: Nova.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button