“Oko sokolovo” u Nišu radiće i posle 9 uveče, kao i vikendom

Foto: RTS Sat, printscreen youtube

Vozila sistema “Oko sokolovo” koja putem video-nadzora proveravaju da li su vozači propisno parkirali automobile promeniće radno vreme i umesto do 21 sat, radnim danima će kružiti gradom do ponoći uz potencijalni rad vikendima, kako bi se konačno rešio problem saobraćaja u Nišu, najavila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Kako je Sotirovski rekla nakon što “Oko sokolovo” prestane sa radom, kreću mnoge aktvnosti koje će biti zaustavljene kada se produži radno vreme i uvedu smene vikednom.

Predstoji da će “Oko sokolovo” morati da promeni radno vreme koje je do sada bilo do 21 sat uveče, pošto smo videli da se na ulicama mnogo toga dešava od 21 sat do ponoći. I naravno da radi vikendom. Jedino tada ćemo sa sigurnošću moći da kažemo da je red uspostavljen – rekla je Sotirovski.

Takođe, napomenula je da novac od kazni ide direktno u gradski budžet, te da trenutno ima mnogo manje kazni nego kada je “Oko sokolovo” stiglo u Niš, što prema rečima gradonačelnice znači da je koliko-toliko rešen problem saobraćaja u gradu.

 

 

Izvor: Juzne vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button