„Frida iz grupe Abba upotrebila me je kao instant supu“: Čolina sećanja

Legendarni pop pevač svojevremeno se prisetio kratkog ljubavnog iskustva koje je doživeo sa slavnom švedskom koleginicom.

Foto: VesnaLaliž/Nova.rs, EPA/MARTIJN BEEKMAN

Zdravka Čolića čitav život pratile su priče o ljubavnim aferama, a često su ga povezivali sa poznatim damama koje su „padale“ na njega. Otkako se oženio u i srećnom braku je sa Aleskandrom od 2001. godine, s kojom ima dve ćerke Unu i Laru, samo je ostalo da se priča o prošlim ljubavima.

Kako su mediji pisali, Čola je navodno imao davne 1973. u Luksemburgu, neposredno pred nastup na „Pesmi Evrovizije“, gde je predstavljao Jugoslaviju pesmom „Gori vatra“, kratkotrajnu romansu sa pevačicom slavne grupe ABBA Ani Frid Lingstad.

„Upoznavanje je palo za klavirom, osmesi i prostačka bosanska pitanja – Š‘a ima, stara“, prisećao se Čola kako je upoznao Fridu.

Kako je nekoliko decenija nakon kratkotrajne romanse priznao, Čola se osećao „upotrebljenim poput instant-supe“.

„Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pesmi Evrovizije, gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se ja nakon cele te trodnevne idile osetio upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se desi između muškarca i žene, izostala je. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani.

Ipak, Čola je nedavno u jednom intervju otkrio da nije bilo baš tako.

„Ma, to su muške finte! Ne može žena iskoristiti muškarca, uvek on iskoristi nju“, izjavio je nedavno.

 

 

 

Izvor: Nova.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button