Promocija knjige „Obe strane ljubavi“ u Nišu

Promocija knjige: „Obe strane ljubavi“ Lave Nikolić i dr Darka Cvetkovića u Nišu, u sredu 1.6.2022. u New City hotelu (Vožda Karađorđa 12) u 19 časova.

Inspirisani večnom temom ljubavi i partnerskih odnosa, kao i razgovorima sa više od stotinu klijenata, Lava Nikolić i dr Darko Cvetković, koučevi i međunarodni NLP treneri, osnivači kompanije za podršku ličnom i profesionalnom uspehu ENERGY HOUSE, pretočili su svoje bogato iskustvo u knjigu: „Obe strane ljubavi“. Izdavač knjige je Čigoja štampa.

O knjizi govore:
– dr MARINA KOSTIĆ, psiholog, autor i voditelj emisije „Život preko reda“ TV Zona plus,
– LAVA NIKOLIĆ, autorka i međunarodni NLP trener i kouč, Lava Instagram
– dr DARKO CVETKOVIĆ, autor i međunarodni NLP trener i kouč, Darko Instagram

Kako izgledaju ljubav i partnerski odnosi iz ugla kouča, koji su najčešći izazovi s kojima se suočavaju današnji parovi i kako na njih odgovoriti – prenose autori knjige. Od neizmerne ljubavi uz obećanje: „zajedno do kraja života“, kako se stiže do nezadovoljstva i razvoda kao jedinog rešenja, otkrivaju autori u samostalnim istraživanjima koja su trajala više od jedne decenije. Simbolično predstavljena kroz „dve polovine“ knjiga nudi modele izgradnje uspešne veze kroz tri važna principa muško-ženskog odnosa

Autori knjige daju odgovore na mnogobrojna pitanja o izazovima u braku i otkrivaju tri principa koja vode ka uspehu u svim partnerskim odnosima: ljubavnim, poslovnim, finansijskim…

Lava Nikolić, najmlađi međunarodni NLP kouč u Evropi, radi kao NLP trener i kouč na prostorima bivše Jugoslavije više od jedanaest godina. Glavne oblasti njenog profesionalnog rada su: partnerski odnosi, biznis energetski koučing. Pre ove knjige, Lava je 2019. godine objavila knjigu: „Biznis sa svrhom“.

Dr Darko Cvetković, kouč i NLP trener, pored završenog Medicinskog fakulteta u Nišu, bogato profesionalno iskustvo sticao je na raznovrsnim pozicijama u korporaciji i privatnom preduzetništvu – od trenera komunikacije i prodaje do međnarodnog NLP kouča i trenera. Darku je ovo takođe, druga knjiga, a prethodnu „Život je kao fudbalska utakmica“, objavio je 2020. godine.

Dodatne informacije o knjizi možete naći OVDE
Kontakt e-mail: info@energyhouse.life
Kontakt telefon: 062 240 828DOBRO DOŠLI!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button