Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 21.03.2022

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Ponedeljak 21.03.2022.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Ivana Miletića
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Ivana Milutinovića bb, ispred mosta. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ivana Milutinovića, od ugla sa Šumadijskom do ispred mosta.

Nastavak radova u Gornjomatejevačkoj ulici
Nastavljaju se radovi na izgradnji vodovodne mreže u Gornjomatejevačkoj ulici. Zbog iskopa biće obustavljen saobraćaj u delu Gornjomatejevačke ulice, na prostoru od ul. Tihomira Brankovića Joce do ul. Branislava Nikolića Serjože.
Kvar na priključnoj vezi u selu Jelašnica
Voda u šahti, potrebna je intervencija na prvom ventilu u selu Jelašnica, u ul. Solunskih junaka, kod broja 16. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Solunskih junaka.
Kvar na priključnoj vezi u ulici Gabrovački put, drugi deo
Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Gabrovački put, drugi deo. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gabrovački put, drugi deo.
Kvarovi na priključnim vezama u selu Gabrovac
Voda u šahtama, potrebne su intervencije na prvim ventilima u selu Gabrovac, u ulicama Pobedinoj i Igmanskoj. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Pobedinoj i Igmanskoj.
Kvar na priključnim vezama u selu Gornje Međurovo
Kvarovi u šahtama u selu Gornje Međurovo. Zbog osposobljavanja priključnih veza na više lokacija, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornje Međurovo.

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button