Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 17.03.2022

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Četvrtak 17.03.2022.

Kvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu, u ulici Pop Ignjatovoj
Izvršena je priprema za sanaciju kvara u naselju Gornji Matejevac, u ulici Pop Ignjatovoj bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Pop Ignjatovoj, i moguć prekid u okolnim ulicama: Grobljanska, Vase Čarapića, Sinđelićeva, Školsko sokače, Braće Jović, Boška Jugovića, Bogova.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Donje Međurovo, u ulici Moravskoj
Postoji curenje, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u ul. Moravskoj, kod broja 24. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Moravskoj.
Nastavak radova u ulici Žrtava fašizma
Nakon pripreme rova za sanaciju kvara na priključnoj vezi u ulici Žrtava fašizma, kod broja 53, danas se nastavljaju radovi i biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u ulici Žrtava fašizma.
Kvar na priključnoj vezi u selu Dolac
Voda na površini, potrebna je zamena servisnog ventila u selu Dolac. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi na osposobljavanju priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.
Kvarovi po šahtama u selima Belotinac i Knežica
U planu su popravke po šahtama u selima Belotinac i Knežica. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Belotinac i Knežica.
Radovi po šahtama
Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na raznim lokacijama u gradu. Radiće se u ulicama: Njegoševa br. 2, Njegoševa br. 16, Učitelj Milina br. 27b, Berbatovačka br. 8, Berbatovačka br. 12, Velikojastrebačka br. 49, i drugim. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button