Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 14.03.2022

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Ponedeljak 14.03.2022.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Žrtava fašizma
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Žrtava fašizma, kod broja 53. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Žrtava fašizma.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Pantalejskoj
Postoji curenje, potreban je iskop u Pantalejskoj ulici, kod broja 27. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Pantalejske, na prostoru od kružnog toka sa ul. Bulevar Nikole Tesle (auto-pijaca) do ulice Voje Rinčića.
Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda bb, kod škole. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda, na širem prostoru oko škole.
Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac
Voda ne dolazi do pumpne stanice u selu Supovac, u toku je ispitivanje trase vodovodne mreže i pronalaženje mesta kvara na celoj dužini prema selu Mezgraja.
Nastavljaju se radovi u ulicama Strahinjića Bana i Gornjomatejevačkoj
Nastavljaju se radovi do 15 sati na vodovodnoj mreži u ulicama Strahinjića Bana i Gornjomatejevačkoj, ali neće biti prekida vodosnabdevanja u delu ulice Vožda Karađorđa i Gornjomatejevačkoj.
Radovi po šahtama
Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na raznim lokacijama u gradu. Radiće se u ulicama: Mokranjčeva br. 22b, Rtanjska br. 20, naselju Deveti maj, ul. Valterova bb, Prote Gagulića br. 17, Šantićeva br. 36, Crvenih Javora br. 40, i drugim. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button