Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 10.03.2022

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Četvrtak 10.03.2022.

Novi iskop na mreži u naselju Gornji Matejevac, u ul. Pop Ignjatovoj, kod broja 35
Dana 08.03.2022.god. urađen je iskop i nije nađen kvar, danas se radi novi iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Pop Ignjatovoj, kod broja 35. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pop Ignjatovoj ulici, i moguć prekid u okolnim ulicama: Sinđelićevoj, Školskom sokačetu, Grobljanskoj.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Strahinjića Bana, biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Vožda Karađorđa
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Strahinjića Bana. Zbog obimnog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vožda Karađorđa, na prostoru od ul. Nade Tomić do ulice Orlovića Pavla. U istom terminu moguć je prekid u ulici Strahinjića Bana i delu Sedmog jula.
Radovi na vodovodnoj mreži u Gornjomatejevačkoj ulici
Izvode se radovi na vodovodnoj mreži u Gornjomatejevačkoj ulici, VII prilaz. Zbog intervencije nema prekida u vodosnabdevanju ali biće tokom dana otežan saobraćaj u delu Gornjomatejevačke ulice, VII prilaz.
Radovi po šahtama
Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na nekim lokacijama u gradu. Radi se u ulicama: Kneza Mihajla Obrenovića br. 62, Borova br. 42, Delinijeva br. 19, Mike Alasa br. 8, Karlovačka br. 7, Gornjomatejevačka br. 110, i drugim. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button