Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 09.03.2022

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Sreda 09.03.2022.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje u delu ulice Vožda Karađorđa
Obavljaju se najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vožda Karađorđa. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vožda Karađorđa, na prostoru od ul. Nade Tomić do ul. Kralja Stefana Prvovenčanog. Dok traju radovi moguć je prekid i u ulici Strahinjića Bana.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje u ulici Oblačića Rada
Izvode se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Oblačića Rada. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u navedenoj ulici Oblačića Rada.
Kvar na mreži u Jesenjinovoj ulici
Voda na površini, potreban je iskop u Jesenjinovoj ulici, kod broja 10. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jesenjinovoj ulici.
Kvar na priključnoj vezi u selu Mramor
Voda na površini u selu Mramor, potreban je iskop kod pumpe“Mihajlović“. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor.
Radovi po šahtama u selima Medoševac, Popovac
Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, u selima Medoševac, Popovac, i na još nekim lokacijama u gradu. Radi se u ulicama: Somborskoj, Kneza Mihajla Obrenovića, Radoja Domanovića. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim selima, Medoševac i Popovac.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button