Dušan iznervirao SRBIJU svojim stavom. Da li je u pravu-Anketa?

Koliko puta ste čuli da žena nije za kuću ako je imala više partnera, tačnije ako je bila intimna sa njima prebraka?

Ova davno zaboravljena tema sada se vratila na velika vrata našeg društva, kada je Dušan MMA borac izjavio je sledeće:

– Braćo upamtite, ako je žena spavala sa više od pet muškarca pre braka, nije za kuću. Znači, bežanija – rekao je u snimku.

Snimak je na Tviter postavila žena koja je napisala:

– Eto sad će mi neko ko ima č*ar umesto desnog uveta govoriti sa koliko muškaraca treba da spavam da bi ’bila za kuću’.

[IT_EPOLL id=“25949″][/IT_EPOLL]

Komentari su se nizali i jedan je glasio:

– Ne znam odakle mu ideja da je devojci san da bude nekom liku za kuću?

Opet pitam, šta znači da nije za kuću? Šta znači bežanija? Prvo, obraćam se muškarcima koji imaju isto ili slično mišljenje kao i muškarac sa snimka: Da li ste svesni da ni ne znate sa koliko je muškaraca žena spavala sa kojom ste trenutno? Možda i znate, ali je nebitno. Nema potrebe da se žena pravda što je bila sa nekim i sa koliko njih je bila. To znači da i Vi, muškarci koji delite mišljenje, morate da polažete račune. Ili se igrate duplih standarda, pošto je uglavnom tako.

– Zato što takvi kao on ne varaju žene s drugim ženama, nego se heftaju s ortacima po teretani, pa to je tajna muška zabava na tušu…nije prevara. Dajte mu neku biseksualnu ženu da se smiri – napisala je još jedna žena, a druga je dodala:

– Još bolje? Posle koliko si ti, druže, za „u kuću“?

Muškarac ako nije spavao sa mnogo žena, onda je tunjavko. Žena ako je, ne daj Bože, imala OČIGLEDNO, više od PET partnera je kurva. I to je javni stav društva, svih, čak i pojedinih žena. Sve je to sramota i tabu koji nikako da iskorenimo. Kada neko toliko ograničava svoj um, ne može ni da vidi sebe, pre svega ostalog, a kamoli šta se stvarno dešava među ljudima.

– Možda broj 5 korespondira sa veličinom penisa u centimetrima. Znači ako imaš 5cm onda ženis onu sa max 5 partnera pre braka, ako imaš 10cm onda max 10 pre braka i tako – postavila je još jedna žena komentar.

Toliko je ljudi koji nisu u klasičnoj vezi, muškarac-žena odnos, a ne mislim ovde samo na istopolne zajednice. Tradicionalna zajednica nije jedina, već postoji toliko varijacija.

– Ako ti muškarac broji bivše, taj nije za budućnost, brak. Ljubomorno nesigurno go*no nek umre u samoći – piše u komentarima ispod posta.

Odkud broj pet kao „savršeno izbalansiran“ broj? Ko je to odredio i kad? Sledeći put nas obavestite kako bismo povećale kvotu. Takođe, bio bi red da se i druga strana nekada oglasi, tačnije muškarci koji misle suprotno od Dušana. Žene bi mogle malo bar da dobiju podršku, nikada ne škodi.

A komentar, koji je postavila još jedna žena, može poslužiti kao smernica:

– Što je lepo, kada se ovako oglase sami, drage moje, evo vam jedan da ga zabeležite kao crvenu zastavicui zaobilazite mališu u širokom luku.

IZVOR: Kurir.rs/Najžena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button