Otkriveni i uhapšeni akteri krvave tuče u Doljevcu za manje od 12 sati

Niška kriminalistička policija za manje od 12 časova rasvetlila je slučaj ubistva Nišlije M. M. (23) u selu Šarlinac i uhapsila sve aktere kobne tuče.

Kako saznaje naš list, zbog sumnje da je nožem usmrtio M. M. uhapšen je N. M. iz Šarlinca, dok su jedan njegov drug kao i dvojica prijatelja ubijenog mladića, zadržana do 48 časova zbog učešća u kobnoj tuči, piše Blic.

ubistvo, Doljevac, Šarlinac
foto: Kurir/M.S.

– N. M. i M. M. se poznaju od ranije, dugo se znaju jer su obojica radila u Austriji ranije. Imali su ovde neke neraščišćene odnose, zbog čega je M. M. pozivao N. M. na telefon ali mu se ovaj nije javljao pa je M. M. sa dvojicom drugova te noći došao kod njega kući u Šarlinac. Kod N. M. je bio jedan njegov drug pa je došlo do tuče sa trojicom Nišlija čim su ušli.

U toku obračuna N. M. je dohvatio kuhinjski nož kojim je izbo M. M. i naneo mu povrede od kojih je preminuo – kaže naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, kod mladića koji su došli iz Niša pronađen je jedan nož ali se još utvrđuje kome je pripadao. Nakon što je M. M. izboden, akteri tuče su se razbežali. Iako je kriminalistička policija imala informaciju samo o identitetu N. M. u čijoj kući se desilo ubistvo, efikasnim operativnim radom su brzo identifikovani i ostali učenici tuče.

Promenio prezime

Kako se nezvanično saznaje, M. M. često boravi u Austriji odakle se nedavno vratio. On je ranije promenio prezime a inicijali su mu tada bili M. S. U stanu u kojem živi na Bubnju, juče nije bilo nikoga u vreme dolaska novinara.

Nakon što su pronađeni, dovedeni su u policiju gde im je određeno zadržavanje do 48 časova N. M. zbog sumnje da je počinio ubistvo ostaloj trojici mladića zbog sumnje da su učestvovali u kobnoj tuči.

– Osumnjičeni za ubistvo je nađen kod rođaka u susednom selu gde je pobegao pešice. I jedan njegov drug je nađen kod svog rođaka, u plevnji, gde se sakrio bez njegovog znanja. Jedan od drugova M. M. se kolima vratio u Niš, a drugi pešice. Obojica su nađena, privedena i zadržana – kaže naš izvor.

Kako se nezvanično saznaje, jedan od drugova M. M. se vratio nedavno sa Malte gde se bavio obezbeđenjem.

Izvor: Kurir.rs/Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button