Niški aerodrom i Beograđanka na meti: Dojava o bombi

Nakon što je jutros u 97 beogradskih škola stigla dojava o bombi, ista dojava stigla je i u Beograđanku, ali i na niški aerodrom.

Policija, vatrogasci i Hitna pomoć su na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“ zbog dojave da je u ovoj vazdušnoj luci podmetnuta bomba.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Instagram stranici Serbia live Beograd rezerva, radnici Beograđanke su ispred zgrade.

Foto: N1

Zgrada Aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu ispražnjena je nakon anonimne dojave da je tu postavljena bomba, potvrđuju iz policije. U toku je kontradiverzioni pregled.

Prijava je stigla u 8 sati, kažu iz Policijske uprave, pa su tamo otišle i vatrogasne jedinice, a zbog pregleda prostorija građani su evakuisani.

Kolege obavljaju kontradiverzioni pregled, na terenu su, tako da se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja – navode iz niške policije.

Kako izveštavaju nacionalni mediji, mejlovi u kojima je dojavljeno da je postavljena bomba stigli su na adrese više od 90 beogradskih škola, a kasnije je dojavljeno i da je bomba postavljena u zgradi Beograđanka.

Podsetimo, zbog dojave o tome da se tamo nalazi eksplozivna naprava pre oko mesec dana evakuisan je i tržni centar “Delta planet” u Nišu, ali je kasnije utvrđeno da je dojava bila lažna.

Izvor: Južne vesti, Direktno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button