DNEVNI HOROSKOP ZA 28.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Stoji vam bolje raspoloženje i zadovoljstvo postignutim, a još poletnije ćete se osećati kada shvatite da možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Danas je moguće rešiti problem koji vas muči u odnosu sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke promene koje ste pokrenuli u prethodnom periodu, zaživeće i odmah ćete osetiti rasterećenje. Skinuli ste jednu brigu sa vrata i sada lakše možete da dišete. Dobar je momenat da nekome date do znanja kako se osećate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas su organizovanost i koncentracija jaki, ali zbog toga što shvatate da morate što pre prionuti na posao, jer ćete izaći van okvira roka koji vam je dat. Vreme je da sa svojom lepšom polovinom razgovarate oko situacija koje vas muče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas vas niko ne može zaustaviti po nekim poslovnim pitanjima. Pripremili ste se za jedan važan poslovni razgovor ili sastanak. I u emotivnim odnosima danas ćete biti praktični i dogovoriti sa partnerom zajednički događaj.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Problemi postoje da bi se rešavali – time ćete se voditi danas (ili bolje rečeno – time ćete motivisati sebe). Danas su moguća kreativna rešenja za postojeću problematiku. Dan za nova poznanstva i kontakte sa suprotnim polom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste rešili da nekoj problematici priđete na malo draugačiji način. Koliko će ovo zaista doneti rezultate, to ćete ubrzo videti. Samo malo dobre volje i raspoloženja može vam doneti mnogo u odnosu sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Drago vam je što vidite da se neki vaši planovi ostvaruju, najviše zato što ste svesni koliko ste truda uložili u sve ovo.  Sačekajte da čujete celu priču od strane emotivnog partnera pre nego što krenete da se durite I nervozite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas vas čeka bitan dogovor. U odličnom ste raspoloženju, spremni da se pojavite i pobedite. Pravi je trenutak za komunikaciju i jače pokretanje priče sa nekim ko vam je izuzetno privlačan. Uspeh u svemu što preduzmete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom današnjeg dana ćete morati da se organizujete da se ne biste pogubili u dešavanjima, kojih će biti na sve strane. Stižete na vreme, samo odredite prioritete. Emotivni život će trpeti zbog vaše velike poslovne angažovanosti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Malo ste neodlučni i stalno varirate da li da se pokrenete i donesete jednu odluku ili da sačekate još malo. Možda je bolje da se posvetite redovnim obavezama. Bićete nervozni i sa emotivnim partnerom, ali i sa članovima porodice.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Moguće je da ćete u jutarnjim satima pomisliti da je lep i lagodan dan pred vama. Na žalost, situacije na dalje će vas opovrgnuti po ovom pitanju. Nerviranje. I sa emotivnim partnerom ćete imati trzavice i napete momente.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nećete dozvoliti da ponašanja ljudi oko vas utiču na vaše raspoloženje. Svesni ste da se morate posvetiti obavezama i bataliti brigu o drugima. Neki potezi od strane emotivnog partnera dotiču vas dublje nego što to želite da pokažete.

 

 

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button