Besplatno predavanje o NLP Edukaciji u Nišu

Ukoliko još uvek tražite najbolju edukaciju za vaš lični i profesionalni uspeh, svratite 19. septembra do Energy House-a i informišite se o NLP-u.

U opuštenom razgovoru, uz kafu i kolače, treneri Energy House-a, dr Darko Cvetković, Milena Lopušina i Viktor Jeremić objasniće zašto je NLP (Neuro-lingvističko programiranje) već pola veka širom sveta i kod nas najtraženiji i najsveobuhvatniji trening za lični i profesionalni napredak.

U kojoj god oblasti života da vam je potrebna promena (posao, partnerski odnos, zdravlje, finansije…) NLP vam može pomoći, i to je najveća prednost ove edukacije u odnosu na sve ostale.

NLP ili neuro lingvističko programiranje je nauka o izvrsnosti i potiče od proučavanja kako uspešni ljudi u različitim oblastima ostvaruju svoje izvanredne rezultate.

NEURO – odnosi se na nervni sistem preko koga primamo i dajemo informacije. Mi komuniciramo preko pet čula: vida, sluha, dodira, mirisa i ukusa. Informacije koje primamo, nervni sistem prenosi u mozak koji im daje značenje na osnovu kog kreiramo svoju realnost.

LINGVISTIČKO – pojam koji se odnosi na jezičke obrasce koje mozak koristi da bi dao značenje informacijama koje primamo iz spoljnog sveta. Ti jezički obrasci utiču na stavove, emocije i akcije pas samih i paših sagovorpika. NLP istražuje uticaj koji reči imaju pa paš pačip razmišljapja, na naše raspoloženje i promenu istog, na naše ponašanje.

PROGRAMIRANJE – odnosi se na unutrašnje procese, odnosno unutrašnje programe razmišljanja, osećanja i ponašanja. Uzročno posledični obrasci kojima se organizuje primanje i slanje informacija, ukoliko nisu korisni u svakodnevnoj međuljudskoj komunikaciji, mogu se identifikovati i zameniti boljim i korisnijim obrascima.

Iskoristite ovu lepu priliku da pitate baš sve što može da vas interesuje o ovoj metodologiji i steknite pravu sliku da li je NLP edukacija za vas.

Godinama uživo u Nišu i online širom sveta Energy House organizuje međunarodno akreditovane NLP treninge i treneri svedoče zaista velikim promenama i uspesima ljudi.

Predavanje je BESPLATNO i biće održano 19. septembra od 19 časova na Trošarini, Bulevar svetog cara Konstantina 10.

Prijave su obavezne porukom na mejl darko@energyhouse.life ili na broj 063 855 75 74

DOBRO DOŠLI!

Pročijate BLOG dr Darka Cvetkovića „NLP oslobađa“  https://energyhouse.life/darko-cvetkovic-nlp-oslobada/

Saznajte više o internacionalno sertifikovanim NLP edukacijama Energy House-a https://energyhouse.life/internacionalna-nlp-edukacija/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button