UDARNO – HAZIN: Rusija ima tajne informacije zbog kojih su Vašington i London u panici

Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija su planirale opasnu vojnu provokaciju protiv Ruske Federacije.

Međutim, odluka Moskve da pokrene specijalnu operaciju demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine omogućila je da se preduprede takvi zapadni planovi, osujećujući njihovo sprovođenje.

Ovo mišljenje je izneo poznati ruski ekonomista Mihail Hazin. On je u programu Solovjev uživo detaljno ispričao šta su tačno planirali Vašington i London, a objasnio je i zašto SAD zaista ne žele da tajne informacije koje Rusija ima da izađu na videlo.

Mihail Hazin je primetio da Ruska Federacija nije bez razloga pokrenula specijalnu operaciju denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine krajem februara.

Ova odluka je doneta da bi se osujetila vojna provokacija Zapada usmerena protiv Rusije. SAD i Velika Britanija su se spremale da udare na rusku teritoriju, ali to nisu mogle da urade do kraja, pošto je Moskva osujetila ove planove.

„Možemo raspravljati da li je plan bio nuklearna bomba, prljava bomba ili neki drugi prljavi trik. Ali generalno, ovaj plan je postojao “, rekao je Hazin.

Prema rečima ekonomiste, Moskva je dobila važne dokumente koji ukazuju na to da Zapad planira da izvrši vojnu provokaciju velikih razmera protiv Rusije.

Sada se ovi podaci mogu koristiti protiv američkih i britanskih vlasti. Sjedinjene Države zaista ne žele tajne informacije koje Rusija ima da izađu na videlo.

„Nema sumnje da imamo potpune informacije. Vidimo šta su uradili. A u Vašingtonu dobro znaju da imamo te informacije i zaista ne žele da ta informacija izađe na videlo“, rezimirao je Hazin.

 

 

Izvor: Doznajemo.info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button