U KC Niš 207 pacijenata

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 207 pacijenata. Kod 168 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.
Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 134 pacijenta. Kod 119 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 11 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 4 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 77 pacijenata. Kod 55 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovac, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 144 pacijenta. Kod 129 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.
Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19. 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button